За нас

TimberTech е първата компания в България, която предлага цялостни решения за строителство с конструктивна дървесина. Портфолиото от възможности включва проектиране и строителство на еднофамилни къщи и многоетажни сгради, обществени и индустриални сгради, както и туристически обекти и хотели. Сред предимствата на този вид конструкции и материали се открояват бързина на изпълнение, оптимизирани разходи и елегантност на завършената сграда в сравнение с конвенционалното строителство. 

Динамичното планиране и архитектурно проектиране с конструктивна дървесина, позволяват прецизно изпълениена различни креативни проекти, блогодарение на богата гама от съвременни материали като: CLT, BSH, KVH, LVL, KIELSTEG. Партньори на компанията са водещи производители от Австрия, Германия, Швейцария и Чехия.

Предлагаме на клиентите си възможно най-високите стандарти по отношение на качество на материалите, комфорт на живеене, пожарозащита, земетръсна устойчивост, енергийна ефективност и, не на последно място, здравословен микроклимат.

head

ПРЕДПРОЕКТНО ПРОУЧВАНЕ

sketch 1

ПРОЕКТИРАНЕ – архитектура - интериор

ordering

ПОРЪЧКА И ДОСТАВКА

hand holding pick hammer

МОНТАЖ И СТРОИТЕЛНО ИЗПЪЛНЕНИЕ

key

ЦЯЛОСТНО РЕАЛИЗИРАНЕ